Activitats anuals

Vine a viure experiències amb les activitats, competicions i caminades històriques del CEO!

Volta pels Volcans d’Olot

Recorregut de 12,6km amb 420m de desnivell positiu visitant els 4 volcans més emblemàtics del municipi. La sortida dels caminaires serà passats cinc minuts de la sortida de corredors. 


Trepitja Garrotxa

La Trepitja Garrotxa Solidària va ser un somni d’alguns membres del Centre Excursionista d’Olot que l’any 2014 es va fer realitat amb la primera edició de la Ultra Trail solidària a l’Alta Garrotxa. Creiem que promoure una ultra per l’Alta Garrotxa de manera benèfica, sostenible i respectuosa amb el territori i amb la seva gent podia ser una bona activitat, on ens ho passaríem d’allò més bé i podríem fer gaudir als amants del trailrun a la nostra terra.


Pocatraça Isard Atac

La Pocatraça Isard Atac (a partir de l’any 2023 coorganitzada entre el CEO i l’Ski Club Camprodon) és la competició d’esquí de muntanya que celebrem, a partir d’aquest 2023, a Vallter 2000. La cursa consta de 5 categories i 4 recorreguts pels indrets més remots del Pirineu Oriental! I també no ens oblidem de la Sant Bernat, la cursa popular per aquells que no volen competir!


Embardissada

L’Embardissada és una de les caminades més populars i amb més història de la Garrotxa. Cada any pel maig fem una ruta per l’Alta Garrotxa, no te la perdis!


24HM

Cada any, durant la primera lluna plena de l’any, els excursionistes del CEO sortim per caminar durant 24 hores! Un dia sencer ple d’emocions i d’una experiència que de ben segur mai oblidaràs. Et sumes al repte de fer 24 hores caminant? Ep! també et pots apuntar per etapes.