Política de privacitat de Xarxes Socials

En compliment del Reglament UE 2016/679, de 27 d’abril de 2016 (RGPD)  i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSI-CE), CENTRE EXCURSIONISTA D’OLOT  informa als usuaris, que ha procedit a crear un perfil en les Xarxes Socials Facebook, Twitter i Instagram, amb la finalitat principal de publicitar els seus productes i serveis.

Dades de CENTRE EXCURSIONISTA D’OLOT:

G-17132747

PASSEIG D’EN BLAI, 5  (17800)  OLOT

ceo@ceolot.cat

http://www.ceolot.cat/

L’usuari disposa d’un perfil a la mateixa Xarxa Social i ha decidit unir-se a la pàgina creada pel CENTRE EXCURSIONISTA D’OLOT, mostrant així interès en la informació que es publiciti a la Xarxa. En unir-se a la nostra pàgina, ens facilita el seu consentiment pel tractament d’aquelles dades personals publicades en el seu perfil.

L’usuari pot accedir en tot moment a les polítiques de privacitat de la pròpia Xarxa Social, així com configurar el seu perfil per garantir la seva privacitat.

El CENTRE EXCURSIONISTA D’OLOT té accés i tracta aquella informació pública de l’usuari, en especial, el seu nom de contacte. Aquestes dades, només seran utilitzades dintre de la mateixa Xarxa Social. No són incorporades a cap sistema de tractament.

D’acord amb els drets que li confereix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal podrà exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i oposició, exercitats davant el CENTRE EXCURSIONISTA D’OLOT, dirigint la seva petició a l’adreça postal indicada més amunt o bé a través de correu electrònic ceo@ceolot.cat d’acord amb el RGPD, ha de tenir en compte els següents matisos:

  • Accés: Vindrà definit per la funcionalitat de la Xarxa Social i la capacitat d’accés a la informació dels perfils dels usuaris.
  • Rectificació: Només  podrà satisfer-se  en  relació  a  aquella  informació  que   es trobi sota el control del CENTRE EXCURSIONISTA D’OLOT, per exemple, eliminar comentaris publicats en la pròpia  pàgina.
  • Normalment, aquest dret deurà exercir-lo davant la Xarxa Social.
  • Supressió i/o Oposició: Com en el cas anterior, només podrà satisfer-se en relació a aquella informació que es trobi sota el control del CENTRE EXCURSIONISTA D’OLOT, per exemple, deixar d’estar unit al perfil.

CENTRE EXCURSIONISTA D’OLOT realitzarà les següents actuacions:

  • Accés a la informació pública del perfil.
  • Publicació en el perfil de l’usuari de tota aquella informació ja publicada a la pàgina del CENTRE EXCURSIONISTA D’OLOT
  • Enviar missatges personals i individuals a través dels canals de la Xarxa Social.
  • Actualitzacions de l’estat de la pàgina que es van publicar en el perfil de l’usuari.

L’usuari sempre pot controlar les seves connexions, eliminar els continguts que deixin d’interessar-li i restringir amb qui comparteix les seves connexions, per això deurà accedir a la seva configuració de privacitat.

PUBLICACIONS

L’usuari, una vegada unit a la pàgina del CENTRE EXCURSIONISTA D’OLOT, podrà publicar en aquesta última comentaris, enllaços, imatges o fotografies o qualsevol altre tipus de contingut multimèdia suportats per la Xarxa Social. L’usuari, en tots els casos, ha de ser el titular dels mateixos,  gaudir dels  drets  d’autor i de propietat intel·lectual o comptar amb el consentiment dels tercers afectats. Es prohibeix expressament qualsevol publicació a la pàgina, ja siguin textos, gràfics, fotografies, vídeos, etc. que atemptin o siguin susceptibles d’atemptar contra la moral, l’ètica, el bon gust o el decoro, i/o que  infringeixin o violin els drets de propietat intel·lectual o industrial, el dret a la imatge o la Llei. En aquests casos, el CENTRE EXCURSIONISTA D’OLOT es reserva el dret a retirar immediatament el contingut, podent sol·licitar el bloqueig permanent de l’usuari.

El CENTRE EXCURSIONISTA D’OLOT no es farà responsable del contingut que lliurement ha publicat un usuari.

L’usuari ha de tenir present que les seves publicacions seran conegudes pels altres usuaris, per la qual cosa ell mateix és el principal responsable de la seva privadesa.

Les imatges que puguin publicar-se en la pàgina no seran emmagatzemades en cap fitxer per part del CENTRE EXCURSIONISTA D’OLOT, però sí que romandran a la Xarxa Social.

CONCURSOS I PROMOCIONS

El CENTRE EXCURSIONISTA D’OLOT es reserva el dret a realitzar concursos i promocions, en els quals podrà participar l’usuari unit a la seva pàgina. Les bases de cadascun d’ells, quan s’utilitzi per a això la plataforma de la Xarxa Social, seran publicades en aquesta. Complint sempre amb la LSSI-CE i  amb  qualsevol altra norma que li sigui aplicable.

La Xarxa Social no patrocina, avala ni administra, de cap manera, ni les nostres promocions, ni està associada a cap d’elles.

PUBLICITAT

El CENTRE EXCURSIONISTA D’OLOT utilitzarà la Xarxa Social per publicitar els seus productes i serveis, en tot cas, si decideix tractar les seves dades de contacte per realitzar accions directes de prospecció comercial, serà sempre, complint amb les exigències legals de la normativa vigent de protecció de dades i de la LSSI-CE.

No es considerarà publicitat el fet de recomanar a altres usuaris la pàgina del CENTRE EXCURSIONISTA D’OLOT  perquè també ells puguin gaudir de les promocions o estar informats de la seva activitat.

A continuació detallem l’enllaç a la política de privadesa de la Xarxa Social:

Facebook:        https://www.facebook.com/help/323540651073243/

Twitter:             https://twitter.com /privacy

Instagram:        http://instagram.com/about/legal/privacy/#