Canicròs

Aquesta secció molt nova en el centre té com a finalitat practicar, organitzar i promocionar el Canicròs, així com ensenya aquest esport a tothom qui estigui interessat, sempre respectant i fomentant el bon tracte amb els animals.

Ens veiem en breus…
En temporada de Canicròs (de setembre-octubre fins abril) la secció segueix les curses del calendari i en funció d’aquest també organitza un entrenament-taller al mes obert a tothom.

Qui pot venir?

En aquests tallers pot venir gent de tots els nivells, sempre reservant plaça prèvia per tal de qui no tingui material es pugui fer la reserva i fer la gestió més fàcil.

Com són els recorreguts?

Els recorreguts són assequibles per a tothom, així que si tens ganes de fer esport amb el teu pelut has de venir a provar-ho!

Segueix-nos!

  • Si vols saber de més a prop totes les activitats que realitzem segueix-nos al nostre perfil d’Instagram, allà pengem totes les nostres sortides i activitats que fem en conjunt.
  • Si vols més informació i inscriure’t posa’t en contacte amb nosaltres a través del CEO (ceo@ceolot.cat) o del nostre perfil d’Instagram.

Pròximes activitats

Les Borregues (Ripollès)
Scheduled ical Google outlook