Canicròs

Aquesta secció molt nova en el centre té com a finalitat practicar, organitzar i promocionar el Canicròs, així com ensenya aquest esport a tothom qui estigui interessat, sempre respectant i fomentant el bon tracte amb els animals.

Ens veiem en breus…
En temporada de Canicròs (de setembre-octubre fins abril) la secció segueix les curses del calendari i en funció d’aquest també organitza un entrenament-taller al mes obert a tothom.

Qui pot venir?

En aquests tallers pot venir gent de tots els nivells, sempre reservant plaça prèvia per tal de qui no tingui material es pugui fer la reserva i fer la gestió més fàcil.

Com són els recorreguts?

Els recorreguts són assequibles per a tothom, així que si tens ganes de fer esport amb el teu pelut has de venir a provar-ho!

Segueix-nos!

  • Si vols saber de més a prop totes les activitats que realitzem segueix-nos al nostre perfil d’Instagram, allà pengem totes les nostres sortides i activitats que fem en conjunt.
  • Si vols més informació i inscriure’t posa’t en contacte amb nosaltres a través del CEO (ceo@ceolot.cat) o del nostre perfil d’Instagram.

Pròximes activitats

“Enfocar les paraules, llegir les imatges”
from to
Scheduled ical Google outlook
Ruta al Canigó des de Collada Fonda 
from to
Scheduled ical Google outlook