Voluntaris del CEO

Benvinguts i benvingudes a l’espai de Voluntaris del Centre Excursionista d’Olot. La nostra entitat està formada per molts voluntaris i voluntàries que donen vida a les activitats de muntanya que organitzem.

Tens ganes d’entrar a formar part de la gran família de voluntaris del CEO?

Estem creant una borsa de voluntaris per a les diferents activitats que organitzem, facilitant l’accés a participar-hi i viure-les des de dins com a socis/es de l’entitat.

Amb aquest formulari ens agradaria saber en quines activitats estaries interessat en col·laborar i quin tipus de tasques se t’adeqüen més.

Només et demanem el número de soci i les tasques on t’agradaria ajudar en cada activitat. Contactarem amb tu a través de les dades de contacte que ens hagis facilitat com a soci de l’entitat.

Consulta la Protecció de dades personals del CEO.

On puc col·laborar?

A les diferents activitats del CEO i amb les tasques que vulguis:
Volta pels Volcans d’Olot, Trepitja Garrotxa Solidària, 24 Hores a Muntanya, Pocatraça i Sant Bernat, Embardissada, Xampanyada.

Pots donar un cop de mà en tasques de marcatge, desmarcatge i neteja de recorreguts, controls i avituallaments, gestió d’inscripcions i dorsals, suport logístic, comunicació i fotografia, animació… 

Qualsevol proposta és benvinguda! Audiovisuals, fotografia, informàtica, bricolatge, formació i xerrades…

Tens més dubtes?

Esciu-nos a ceo@ceolot.cat