Secció Muntanya Jove

Secció destinada a tot aquell jovent amb ganes de caminar, conèixer la Garrotxa i fer noves amistats. Un grup de sis persones ens hem motivat per coordinar aquesta nova secció per tal de proposar mensualment diferents rutes per l’entorn.

A qui va destinada la secció?

A persones d’esperit jove, majors d’edat i fins a 40 anys amb ganes de passar-ho bé a la muntanya!

Quan es faran les sortides?

Es sortirà el segon cap de setmana de mes, i segons les preferències del grup, s’alternarà entre dissabtes i diumenges.

Com es pot formar part de la Secció?

Caldrà fer una inscripció online a través de la web del CEO. En el moment de la inscripció caldrà disposar d’assegurança per muntanya. Si no se’n disposa, el CEO la tramitarà amb una cobertura diària i un preu de 5,70€.

Material necessari?

Per a les excursions, caldrà dur el material mínim imprescindible i necessari per anar a muntanya: calçat adequat, roba esportiva, impermeable, esmorzar , dinar i aigua, considerant que seran excursions de tot el dia. El material concret per a cada excursió, s’especificarà a la web o bé s’informarà pel grup de Whatsapp.

Voleu més informació de la secció?

Podeu dirigir-vos al local del Centre Excursionista Olot, enviar un correu electrònic a muntanyajove@ceolot.cat, a través de la web i per tenir informació més detallada sobre les rutes, s’especificarà a cada butlletí i a través del grup de WhatsApp dels participants.

  • Telèfons de contacte: Carla Masó / Marc Pons (620 24 09 18

No tinguis por de demanar més informació!

Ens adaptarem als nivells, necessitats i interessos de tothom a mesura que es vagi consolidant la secció.