Presentació del llibre SANT ANIOL D’AGUJA: Valls, cims i gent del Pirineu d’entre el Vallespir i la Garrotxa, d’Ernest Costa

Scheduled

Preu: Gratuïta

Places: Il·limitades.

Coordinació: Amics de Sant Aniol i Centre Excursionista d’Olot

A càrrec d’Ernest Costa, Joaquim Agustí i Quim Oliver “xari”

Els Amics de Sant Aniol d’Aguja i el Centre Excursionista d’Olot us conviden a la presentació del llibre SANT ANIOL D’AGUJA: Valls, cims i gent del Pirineu d’entre el Vallespir i la Garrotxa. Hi intervindran Joaquim Agustí i Bassols com a excursionista del CEO, Quim Oliver “xari” com a president dels Amics de Sant Aniol i Ernest Costa i Savoia com a autor del llibre.

Més de 4 anys és el període que Ernest Costa i Savoia ha treballat intensament en aquest llibre. Ha recorregut el territori a la recerca d’imatges i de gent que hi haguessin viscut o es capbussava en arxius i biblioteques. Sant Aniol hi té un protagonisme important, és clar, però el contingut va molt més lluny perquè enllaça llocs que hi tenen connexió històrica, geogràfica, humana o visual. I tots aquests indrets conformen un territori singular que com a conjunt no s’havia tractat mai en cap publicació. És un document remarcable perquè s’hi acullen aspectes que tampoc s’havien publicat fins ara, la qual cosa encaixa amb els objectius de l’Associació d’Amics de Sant Aniol d’Aguja, de recuperar el patrimoni. És una eina imprescindible per saber de Sant Aniol i de tot allò que hi està relacionat.

Data i lloc: dijous 8 de juny de 2023, 20h, Centre Excursionista d’Olot
Organitzen: Amics de Sant Aniol i Centre Excursionista d’Olot