ultra

ENGLISH / FRENCH / SPANISH

 21 i 22 d’octubre de 2017 a Oix (Alta Garrotxa)

5 punts Ultra Trail Mont Blanc

Puntuable per a la 5a Copa Catalana de Curses d’Ultraresistència i Campionat de Catalunya FEEC (individual i per equips)

ULTRA Trepitja Garrotxa 110km

La cursa de muntanya Ultra Trepitja Garrotxa Solidària té una distància de 110km, amb un desnivell positiu de 5300m que cal fer en menys de 26hores. La ULTRA té sortida a les 7h a Oix. El límit és de 150 participants. Tot seguit us resumim en 10 punts allò més important de la Trepitja Garrotxa:

CLASSIFICACIONS 2017

0 – DOSSIER DEL CORREDOR

NO T’OBLIDIS DE CONSULTAR EL DOSSIER DEL CORREDOR

1- INSCRIPCIONS

INSCRIPCIONS TANCADES

Participa-hi en equip! La ULTRA TREPITJA GARROTXA preveu la participació individual però també inscripcions en equips (masculins, femenis i mixtes), especifica-ho al fer la teva inscripció.

2- EL RECORREGUT

Consulta el track a Wikiloc

*El recorregut de la Ultra Trepitja Garrotxa és el marcat en blau

3- REGLAMENT

Cal acceptar i complir amb el REGLAMENT COPA CATALANA DE CURSES D’ULTRARESISTÈNCIA PER MUNTANYA 

4- CERTIFICAT MÈDIC

Per participar a la Ultra Trepitja Garrotxa Solidària ÉS IMPRESCINDIBLE PRESENTAR EL CERTIFICAT FEEC MÈDIC VIGENT, caldrà que el vostre metge signi. Cap participant a la Trepitja Garrotxa Solidària 110km podrà fer sortida sense haver entregat el seu certificat mèdic i sense que aquest hagi estat validat per la FEEC.

5- DESCÀRREG DE RESPONSABILITATS

Signa el Plec de descàrrec de responsabilitats i entrega’l a la recollida de dorsals.

6 – PUNTS DE CONTROL – TALLS HORARIS

*CONVOQUEM A FAMILIARS I AMICS A VENIR-VOS A ANIMAR   el dissabte 21 d’octubre a partir de les 11h del matí a la carena del Comanegra al Pic de Les Bruixes (s’hi arriba caminant des de l’avituallament nº6, Coll de Boix)*

7- MATERIAL OBLIGATORI

Tots els participants estaran obligats a portar el material següent:

Manta tèrmica o de supervivència (mida mínima 2 x 1,2 metros)

Sistema d’hidratació (mínim 1 l.) Per qüestions mediambientals no tindrem gots de plàstic als avituallaments.

Farmaciola: vena elàstica tapping (80x3cm) i antisèptic.

Motxilla o equivalent.

Telèfon mòbil engegat i no en mode avió. Obligatori tenir l’aplicació Alpify® activada. En el cas de no portar­la, el corredor es fa responsable en cas d’accident.

Jaqueta paravent amb caputxa d’un teixit impermeable (mínim 10.000mm de columna d’aigua) i transpirable tipus Gore­Tex®, Membrain®, H2NO®, HyVent® o similar amb costures termosegellades.

Frontal o llanterna amb piles de recanvi.

Menjar calòric adequat al recorregut i al número i tipus d’avituallaments de la prova.

 En cas de condicions adverses per previsió meteorològica amb baixes temperatures, l’organitzador haurà de demanar el següent material extra obligatori:  Segona capa tèrmica d’un mínim de 180gr amb talla M home. / Malles llargues o malles pirates combinades amb pernera. / Guants. / Gorro, tubular o similar.

Aquest material està subjecte a possibles canvis segons la previsió metereològica, la setmana abans rebreu un dossier amb les últimes especificacions i durant el briefing de divendres al vespre es dirà el material definitiu.

8-  AVITUALLAMENTS

Descobreix la llista d’aliments de cada avituallament aquí.

9- FIANÇA DEL XIP

El Xip obligatori es donarà al recollir el dorsal sota una fiança de 20€ que es retornarà amb la devolució d’aquest.

10- PUNTUACIÓ MONTBLANC

Els criteris d’evaluació de International Trail Running Association han considerat que la Ultra 110km de la Trepitja Garrotxa Solidària 2016 responen a 5punts (new scale), un nivell de muntanya de 6 i un nivellde finisher de 370.

Si ets finisher de la Trail Trepitja Garrotxa Solidària pots demanar els teus 5 punts per participar a la Ultra-Trail du Mont-Blanc®

Logo_UTMB_Web

CLASSIFICACIONS 2016

CLASSIFICACIONS 2017