Recorregut

1

Beuda
|
Albanyà 

16 km +1100m

Sortida des de Beuda, es pujarà a la Mare de Déu del Mont, es baixarà a coll del Juncanat, es pujarà al Puig Caçador i es baixa prop de Lliurona on es pararà a berenar i passant pels cingles d’en Parada es baixarà fins Albanyà.

Avituallament a Lliurona: A la sortida a Beuda s’entregarà un entrepà de formatge, llonganissa o pernil salat per a berenar a mitja etapa un cop s’arribi a l’alçada de Lliurona.
Avituallament Albanyà: Peça de fruita i barreta energètica + beguda.

2

Albanyà
|
Sant Llorenç de la Muga

12 km +600m

Sortida d’Albanyà per l’antic portal d’entrada al poble per anar a buscar una passera que travessa la Muga. D’aquí ens enfilem muntanya amunt fins arribar el Coll de les Vinyes on el camí baixa cap a trobar les planes de conreu fins arribar al Pont de Sant Antoni on creuem la Muga. A partir d’aquí la ruta transcorre vora l’aigua fins arribar a Sant Llorenç de la Muga.

Avituallament Sant Llorenç de la Muga: Sopar macarrons + peça de fruita + aigua + cafè.

3

Sant Llorenç de la Muga
|
Biure

|
Vilarnadal 

|
Garriguella

13 km +150m / 8 km +50m

Sortint de Sant Llorenç de la Muga, es passarà pel camí natural de la Muga resseguint el Pantà de Boedella fins a Boadella d’Empordà i travessant la serra d’Arqués s’arribarà a Biure.

Petita parada a Biure: Caldo calent.
Avituallament Vilarnadal: Cafè/tè + coca.

15 km +150m

Sortint de Vilarnadal se seguirà el camí del Canal Gros (camí Itinerànnia) fins a les Costes sobre Garriguella i s’arribarà a Garriguella travessant camps de vinyes i oliveras tot vorejant el parc natural de les Alberes.

Avituallament Garriguella: Esmorzar entrepà + cafè + aigua.

Les dues etapes nocturnes es faran seguides i no hi haurà servei d’autocar ni a Biure ni a Vilarnadal

4

Garriguella
|
Llançà 

15 km +300m

Sortint de Garriguella es puja a la Serra de la Baga d’en Ferran i es baixa cap a l’ermita de Sant Silvestre resseguint la riera de la Valleta. Es va a trobar el GR11 i ens desviem per passar per Sant Genís del Terrer seguint una petita riera arribarem a l’entrada de Llançà després de creuar la via del tren i la carretera. Acabarem a la zona del pavelló on farem una arrossada.

Avituallament i arribada Llançà: Dinar arrossada + fruita + cafè + aigua.

Et sumes al repte?